Verbindt talent en organisatie

Wij gaan op zoek naar jouw droombaan of nieuwe collega!

Gezamenlijk bouwen we aan een nieuwe toekomst

Recruitment

Werving & Selectie

Arbeidsbemiddeling

Consulting

HR Solutions

No Cure - No Pay

Welkom bij HumanChain

Wij zijn een recruitmentbureau en specialist op het gebied van werving & selectie. Onze organisatie blinkt uit door onze snelheid, persoonlijke aanpak en betrokkenheid. We werken op 'No Cure No Pay' basis en garanderen op deze manier een faire dienstverlening voor werkend en ondernemend Nederland. Met onze jarenlange expertise en passie voor het vak, snappen we dat achter iedere kandidaat en organisatie een uniek verhaal schuilgaat. We gaan dan ook graag in gesprek om de mogelijkheden en onze uiteindelijke bijdrage tot succes te bespreken.

HumanChain

Leveren van maatwerk

Als belangenbehartiger voor zowel bedrijven als werkzoekenden, kijken we graag verder dan alleen de buitenkant en leveren te allen tijde maatwerk.

 

We helpen u bij de groei van uw organisatie of juist bij het vinden van een volgende carrièrestap. We zorgen ervoor dat er een ideale match ontstaat en dat beide partijen elkaar kunnen geven wat ze verdienen!

HumanChain

Kwaliteit boven kwantiteit

Binnen HumanChain staat kwaliteit leveren centraal. Met het oog op de toekomst wordt het voor werkend en ondernemend Nederland steeds belangrijker om te zorgen voor een gezonde schil aan personeel.

 

Bij HumanChain kiepen we geen kandidatuur over de schutting en helpen graag bij het creëren van een gezonde verhouding tussen werkgever en werkzoekende. Op deze manier maken we samenwerkingen voor langere tijd mogelijk.

HumanChain

NO CURE NO PAY

Oftewel ‘geen oplossing, geen betaling'. U betaalt als opdrachtgever alleen wanneer er een succesvolle match tot stand is gekomen. Door dit transparante verdienmodel weet u dus van tevoren wat de kosten zijn en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Op deze manier kunt u zich met een gerust hart bezig houden met de dagelijkse bedrijfsvoering en biedt HumanChain een totaal oplossing voor werving & selectie vraagstukken.

 

Naast een uitkomst bieden op het gebied van werving en selectie, biedt HumanChain ook diverse andere vormen van support om uw organisatie te helpen bij het vinden van geschikt personeel. Neem hiervoor gerust contact met ons op. We komen graag langs voor een kennismaking en een kopje koffie!

Onze sectoren

HumanChain

Administratief

HumanChain

Agrarisch

HumanChain

Callcenter / Facilitair klantcontact

HumanChain

Detailhandel

HumanChain

Financieel

HumanChain

Horeca

HumanChain

HR

HumanChain

ICT

HumanChain

Management

HumanChain

Marketing & Communicatie

HumanChain

Productie

HumanChain

Sales

HumanChain

Schoonmaak

HumanChain

Techniek

HumanChain

Transport & Logistiek

HumanChain

Vacatures

HumanChain

Voor Werkgevers

HumanChain

Over ons

HumanChain

Crossborder

HumanChain

Contact

Wanneer u kiest voor een samenwerking met HumanChain

Kandidaten

  • Je solliciteert of wordt benaderd door HumanChain op een van onze kanalen
  • Je wordt gebeld en er wordt een intakemoment gepland
  • Er is een directe match of we gaan verder op zoek voor je
  • Je gaat op gesprek bij een van onze opdrachtgevers
  • Gefeliciteerd met je nieuwe baan!
  •  Ook na je start kun je bij ons terecht en blijven we je sparringpartner.

Candidate journey bij HumanChain

Je zult je als kandidaat ondertussen afvragen hoe een samenwerking met HumanChain eruit zou zien. Begrijpelijk! Dit is hoe we te werk gaan en wat je te wachten staat als je kiest voor een samenwerking met HumanChain.

HumanChain

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!